0
Winkelwagen
€ 0,00

Hoe kan ik retourneren?

14 dagen bedenktijd

Klanttevredenheid staat bij Bestcases.nl voorop. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen.

U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, een kortingscode of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wilt u een product terugsturen? Volg dan het stappenplan wat voor u van toepassing is

Stappenplan retourneren en ruilen 

In het geval dat u geen Bestcases.nl account heeft kunt u retourneren via ons herroepingsformulier. Let op: dit is alleen mogelijk als uw retourzending aan de ‘’voorwaarden retourneren’’ voldoet.

1. Download het Retourformulier.
2. Print het formulier uit en vul deze volledig in zodat wij uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken.  
3. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de artikel(en) die u retourneert in dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is.  
4. De retourzending kan naar onderstaand adres verstuurd worden:


Bestcases V.O.F.
Constructieweg 8A
3641 SB Mijdrecht

Nederland

5. 
Als u uw bestelling retourneert buiten onze fout/schuld bijvoorbeeld verkeerde model of kleur besteld, zijn deze voor uw eigen rekening.


6. U kunt de zending naar ons terugsturen door deze in de brievenbus langs de weg te doen of als u het als pakket wilt opsturen kunt u dit bij afgeven bij een PostNL punt.

Voorwaarden retourneren

De koper draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

- U retourneert de producten binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel. Wanneer de door BestCases.nl afgeleverde producten niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.
- Het artikel bevindt zich voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking (hierbij is het niet noodzakelijk dat het product nog in het folie zit).
- Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn. 
- Een ingevulde retourformulier dient meegestuurd te worden. 

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de bedenktijd:

-       Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors (mits de verpakking is geopend).
-       Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
-       Artikelen waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is (het verwijderen van het folie is hierbij niet erg).
-       Artikelen die niet opnieuw kunnen worden gebruikt om hygiënische redenen zoals headsets en oordopjes (mits de verpakking is geopend).

Hebt u nog verdere vragen?

E-mail: klantenservice@bestcases.nl

Over ons

BestCases.nl is dé online webwinkel voor de nieuwste en voordeligste hoesjes en accessoires voor vele smartphones en tablets. Bij ons profiteert u van een actueel en een zeer groot assortiment met de hoogste kwaliteit en de beste service voor een scherpe prijs. Alle hoesjes van Best Cases® zijn uit onze eigen productielijn!

Bestellingen voor 17:00 worden op werkdagen dezelfde dag verzonden. We versturen bestellingen waar mogelijk goed verpakt per brievenbuspost, zo hoeft u niet thuis te zijn op het moment dat uw bestelling wordt bezorgd!

Contact

Best Cases V.O.F.
Constructieweg 8A
3641 SB Mijdrecht

Telefoon: 0297 547 251
E-mail: klantenservice@bestcases.nl

KvK nummer: 70589631
BTW nummer: NL 858385557B01

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.